FSG Sverige AB | Telefon 0910-21 56 51 | E-post jimmy@fsgsverige.se

Krypgrunder

Vi på FSG Sverige utför med hjälp av avancerade mätinstrument kontroller på krypgrunder samt installerar rasskydd och krypgrundsavfuktare.

Krypgrund/ torpargrund

En krypgrund/ torpargrund innebär att man har ett utrymme mellan marken och det isolerade golvet, det är också det som gör det så vanligt att man drabbas av fukt och mögelskador i krypgrunden. Oftast märks fuktskadan först av att man får en viss lukt inne i huset och då är skadan redan skedd.

Sanering av krypgrund

Det är viktigt att kontrollera krypgrunden regelbundet. Vi på FSG Sverige utför med hjälp av avancerade mätinstrument kontroller på krypgrunder för att förebygga fukt och rötskador.

Kontakta vår utbildade personal i fall du misstänker eller är intresserad av att få en fuktmätning utförd.

Krypgrunds-avfuktare

Ett allt mer vanligare sätt att bil av med fukt i krypgrunder är att installera en krypgrundsavfuktare. En krypgrundsavfuktare mäter och kontrollerar att inte fuktvärdena blir för höga och på så sätt slipper man problemen.

Vi på FSG Sverige säljer och monterar framför allt avfuktare och styrenheter från Corroventa AB och DST. Vid speciella önskemål kan vi även leverera och montera övriga förekommande märken på marknaden.

Rasskydd

Vi på FSG Sverige kan även hjälpa dig att byta rasskydd på krypgrunden. Vi har en specialutvecklad metod för att byta rasskydden inifrån grunden och du slipper kostsamma grävningar och flyttningar av altaner och farstukvistar m.m

Kontakta oss vidare för mer information och kostnadsförslag på 0910-21 56 51 eller info@fsgsverige.se.

Vi har jour dygnet runt

Vi har 24 timmars jour årets alla dagar och en väl inarbetad beredskap att rycka ut med kort varsel

Kontakta oss på jourtelefon

0730-959 602